From: MUALLIMIN MOHD ZAIN <aminkj@gmail.com>
To: respeks_group@yahoogroups.com
Sent: Thursday, 10 February 2011 14:41:38
Subject: Re: RG09... Paste Mee Bandung Muorr Meletooopsss!!
Citer pasal mee bandung muaor nie
Kat mydin ada jual paste dia
Jenama ADAMI ...nie asli dari muor
dan pasti nya sedap
*kawan dah guna sejak berzaman jenama nie
*satu pack harga rm3.80.leh makan dlam 3-4 orang
*nak pekat lagi guna 2 packet.
Yang pasti memang lazat
On 2/8/11, UmmAbuDzarrAl-Ghifari <ajune79@gmail.com> wrote:
> Assalamualaikum
>
> Tuan-tuan,
> Puan-puan,
> Adik-adik,
> Abang-abang,
> Kakak-kakak
> Ibu-ibu and
> Bapa-bapa.. [?]
>
> Sesiapa yang ingin atau mengidam atau suka sangat nak makan Mee bandung
> Muorr ni bole lah dapatkan daripada saya dengan hanya RM18 sahaja.[?]
>
> Satu bekas boleh buat 2KG mee kuning tu. Kalau 500gm hanya potong separuh
> jek.
> Sesuai kalau ada majlis B'day party, Hari Raya, makan2 time & bila-bila pun
> boleh! [?]
>
>
>
> Cara-cara memasak:
>
> Perencah mee bandung (suhu bilik - caikan dengan air panas dulu-sikit je)
> Air rebusan daging
> Udang
> Sotong
> Fish cake
>
> Sayur sawi
> Telur
> Kacang tanah (jika suka)
>
> :: Tumbuk bawang putih & bawang kecik (tumiskan sehingga naik bau)
> :: Masukkan paste tadi and bahan2 seafood
> :: dah masak sikit masukkan air rebusan daging dengan daging2 sekali
> :: bila dah mendidih masukkan sayur nak asingkan pun boleh
> :: lastly masukkan telur (ikut kesukaan nak letak berapa biji tak kisah)
> ehehe
> :: Lastly hidangkan mee kuning + sayur dan campur dengan kuah mee bandung tu
> + kacang tanah + bawang goreng.. DAH SIAP!!
>
> [?][?]ENJOY EATING [?][?]
> I LOIKEE![?]
>
>
--
Insyaallah.Amin
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=1a95c4467d&view=att&th=126c04db14f88039&attid=0.1.1&disp=emb&zw
" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"
" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 : http://maths-catch.com/exam"
Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com
No comments:
Post a Comment