Thursday, December 8, 2011

RG2011... Respons RG: Any idea untuk celebrate ulangtahun perkahwinan ke10?

 

Kalau di sekitar Kuala Lumpur, bawalah keluarga ke Al Ghufran TTDI
environment situ sangat sangat bagus. boleh makan di tempat makan dibawah masjid
boleh solat jemaah di situ.. pastu kalau rajin, boleh window shopping di mutiara damansara
 
Leh g diner kat restoran bputar di menara kl...sy g dulu ada musician kat situ..ley wish isteri hepi anniverSry n penyanyi tu nyanyikan lagu tuk ur wife..mesti dia hepi..
 
Setuju... luangkan sehari pergi makan-makan di restoran kegemaran. Belikan hadiah minyak wangi/tudung/beg tangan untuk isteri (tak perlu mahal-barang kemas/bunga-cepat layu).
Belikan juga mainan untuk anak2x yang 4 orang if dewasa belikan buku cerita kegemaran/ komputer/laptop untuk belajar dan bermain mainan game PC. ...kalau ada bajet arr...
If not, Bawa isteri dan anak2x ke taman tema air atau window shopping pun ok gak... Isteri sure happy if husband ambil berat tentang anak2x dan dirinya...
Kalau ada rezeki dan masa nak hubungan kekeluargan sesama keluarga pihak lelaki dan perempuan mesra,buatlah majlis kenduri kecil-kecilan dan doa selamat. potong pulut kuning.
Paling simple just tolong isteri buat kerja rumah- sesekali memasak buat barbekue makan bersama keluarga di halaman rumah. Mesti senyum isteri cozs dapat cuti sehari dari buat kerja rumah ...
Yang penting bukan apa yang dibeli/ cara disambut ....tetapi .... Keikhlasan dari hati akan sampai ke hati ;- )
From: kamal zaman kamalzaman@gmail.com
datang ke kuantan kawan belanja makan ikan bakar...bukan ikan aje..sotong ketam..semua bakar..pencicash kita buat sendiri..
nasib baik dapat siput buluh..
tidor rumah kawan aje.. jangan risau orang rumah tak ada ( dah meninggal 4 tahun dulu)..minyak dan tol..bayar sendiri..

Mat Rock:  
BAWALAH FAMILI GI MAKAN MALAM KT RESTORAN SEAFOOD KE..
SBB MAKAN BERSAMA NI AKAN MENGERATKAN LAGI HUBUNGAN KEKELUARGAAN..
WA REKOMEN GI KAT JERAM SELANGOR.. SEAFOOD FRESH! MASAKAN SEDAP
BOLEH TENGOK SUNSET.. KEMUDAHAN SURAU PUN SELESA..
From: "Wan Zailan" wanzailan@ajikl.com.my
waaa, jeram ye, menarik gak tu
 
From: Mohd Shahrizal Omar rizal@jvc-jmm.com.my
jeram.. sokong!?

__._,_.___
Recent Activity:
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.

MARKETPLACE

Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.

.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment

Post a Comment