Wednesday, June 11, 2014

Re: RG2011... Cendawan Susu Harimau ...mcm mana nak tau yg ori

 

Maaf, saya bagi cadangan, cuba saudara ambil jus/buah durian belanda, boleh amalkan setiap hari dan boleh keringkan daun durian belanda dan dibuat minuman spt teh cina. Insya Allah.... dengan izin Allah.
 
 
 On Tuesday, 3 June 2014, 14:52, "Azhar Abd Rahim azharrahim@gmail.com [respeks_group]" <respeks_group@yahoogroups.com> wrote:


 
Assalamualaikum,

Isteri saya telah menjalani pembedahan membuang brain tumour beberapa tahun yang lepas. Namun saya bimbang tentang kemungkinan brain tumour tersebut tumbuh semula. Antara rawatan untuk melambatkan pertumbuhnya adalah meminum Cendawan Susu Harimau tetapi saya takut termakan cendawan yang tidak asli apalagi cendawan yg bercampur dgn bahan lain yg tidak sahih status halalnya.

Jika sesiapa ada maklumat, tolonglah saya

Yang benar,
Hj Azhar


__._,_.___

Posted by: PUZIAH MD NOR <wzie05@yahoo.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (3)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment