Tuesday, June 17, 2014

RG2011... Gambar2 Kilang Bihun Cap Masjid Terbakar

 

  • 06/17/2014


Dibakar untuk alih isu?

Kalau kilang tue ada insurans kebakaran tersebut membolehkan dorang claim insurans. Macam pelik juga. Tengah kontroversi isu kilang kotor dan menjijik tau2 aje berlaku kebakaran.

Apa sudah berlaku?
Gambar2 kebakaran ;

 

 

 


Ko nak meniaga ko meniaga la betul2. Benda babitkan makanan neh sensitif sebab masuk perut. Sudah la menipu sampai sekarang tak dikenakan hukuman. Aku tunggu2 juga kot2 ada pendakwaan ke atas kapitalis penipu neh. HARAM ada wei. Kes senyap macam tue aje. Kena serbu. Kena tutup. Lepas tue bayar denda. Takde pula nak bawa dia heret ke mahkamah ke apa ke untuk pertuduhan menipu para pelanggan. Pasaraya2 yang jual barangan2 dia pun tak kena heret sama. Dah tahu ko nak jual barang kat customer ko tak periksa dulu kilang tue bertauliah atau tak bertauliah untuk keluarkan bihun? Tak buat lawatan ke kilang ke? Takde buat pemeriksaan ke? Product2 IKS kemain susah nak masuk pasaraya. Tapi product dari kilang kotor dan menjijik neh boleh pula?

Apa punya double standard neh wei?

Kbai.

 

__._,_.___

Posted by: "Newsforwarder" <3@pendekarblogger.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment