Tuesday, June 10, 2014

RG2011... Isu Dna Babi - Ini Pula Jawapan Ustaz Kazim Untuk MAZA.

 

Isu Dna Babi - Ini Pula Jawapan Ustaz Kazim Untuk MAZA.

 

Tuesday, June 10, 2014

Perdebatan neh sihat. Jangan kita jadi batu api pula kat tengah2. Tengok aje hujah antara MAZA dan Ustaz Kazim dan baca supaya masing2 dapat menambahkan ilmu masing2.

Haha..


Semalam MAZA menjawab Ustaz Kazim. Rujuk sini.


Kali neh Ustaz Kazim pula menjawab MAZA. Berbaur emosi dan semacam sedih. Tetapi inila point dia. Ustaz Kazim pun memang jenis sensitif. Kalau rajin dengar kuliah2 dia tahu la yang dia memang jenis sensitif sikit. Biasalah.. dia pun manusia yang ada emosi juga.

Haha..

Lihat ;


 Apa pula respon dari MAZA selepas neh?

Sama2 nantikan.


Sebenarnya bila kedua2 mereka berdebat menggunakan ilmu masing2, berhujah, kita yang dok baca neh dapat input2 baru tau. Bukan dok baca kosong saja. Tapi yang tak sedap juga, penyokong bagi kedua2 ustaz akan saling label melabel ustaz yang satu lagi. Label satu hal, menghina satu hal lagi. Cuba la masing2 bertenang je. Sesama ustaz sedang berbahas. Kita dok tepi, amek buku catit lagi bagus.


Yang dok tengah jadi batu api dan hina2 orang buat apa?


Tengok aje la perbahasan dorang. Yang mana elok, betul dan baik kita catit dan amalkan.

Yang mana teruk, sangkal dan bidas la. Itupun kena hujah juga. 

Setakat dok kutuk2 baik tak payah. Dok tepi lagi bagus. Tepuk la tangan kalau perlu.

HAHAHA..

Apa pun DNA babi neh tak sama macam BABI sebenarnya. DNA manusia neh kadang2 dari rambut, kadang2 dari air liur. DNA babi pun begitu juga. Mao tahu serba sedikit mengenai DNA babi? Hah elok baca sini untuk sedikit pemahaman bagaimana DNA babi boleh dijumpai di merata product2. Apa itu GE? Masa tue baru la korang tahu apa yang powerful sangat si BABI-man.

HAHAHA..

Kbai.Source

p/s: aku maleh nak masuk campur org2 agame debat nih..but 1 thing for sure..Newater kat singapore mmg gune air kumbahan/toilet utk kitar semula dan dicampur dgn air resevoir sablom masuk ke dalam pili air utk kegunaan domestik iaitu rumah ke rumah. rujuk SINI atau SINI

 

__._,_.___

Posted by: "Newsforwarder" <3@pendekarblogger.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment