Wednesday, July 9, 2014

RG2011... Fw: Fwd: Majlis Iftar Perdana Hidayah Centre 1435/2014 - 2 hari lagi [1 Attachment]

 

 


Shazwani Bt. Amanullah
a.k.a ~~LimauManiss~~nak beli tudung??
http://d-zehrashoppe.blogspot.com


nak bloghopping...?
http://limaumaniss.blogspot.com


On Thursday, July 10, 2014 7:05 AM, Shazwani Amanullah <shazwani.amanullah@gmail.com> wrote:Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,
 
Bismillahirrohmanirrohim.
 
Terima kasih kepada mereka yang telah memberikan sumbangan. Hanya Allah yang dapat membalas jasa anda. 
 
Tinggal hanya 9 hari lagi sebleum tarikh 12 Julai 2014/14 Ramadhan 1434 Hijrah. Tarikh ini amat penting kerana pada tarikh ini Majlis Iftar Perdana Hidayah Centre Pualau Pinang akan dianjurkan. Pada hari ini saudara baru-saudara baru yang menjadi VIP. Pada hari ini juga kami akan santuni mereka yang baru kembali ke Islam. Mereka yang terpilih. Mereka yang diberikan Hidayah oleh Allah SWT.
 
Pada hari ini, kami juga telah menjemput 2 orang saudara baru, Saudara Adam Corrie (pelakon), Nur Azley Stanley (pengerusi NGO myIKUT) berserta pasangan mereka. Mereka dijemput untuk mengongsikan pengalaman mereka. Pengalaman bila 2 budaya bertembung.
 
Surah Al-Hujraat:
 
Wahai umat manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan (dan beramah mesra antara satu dengan yang lain). Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang lebih takwanya di antara kamu, (bukan yang lebih keturunan atau bangsanya). Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha Mendalam PengetahuanNya (akan keadaan dan amalan kamu). (13)
 
Untuk menjayakan Majlis Iftar Perdana Hidaya Centre, kami perlukan sokongan dari anda. Kami perlukan anda untuk membeli kerusi/meja dan hadir bersama-sama meraikan VIP kami. Kami juga perlu dana yang terkumpul dari majlis ini untuk menjalankan operasi kami untuk 1 tahun yang akan datang. Insya allah untuk mejalankan aktiviti-aktivit dakwah pada yang belum Islam serta sokongan kepada mereka yang akan dan baru kembali kepada Islam.
 
Bantulah kami menguruskan saudara baru kita ini dengan menghulurkan sumbangan.
 
Sila maklumkan pembelian kerusi/meja serta kehadiran anda kepada pihak kami. Anda hanya perlu masukkan duit itu kedalam akaun tertera di bawah dan maklumkan kepada saya maklumat transaksi.
 
PERTUBUHAN IKRAM MALAYSIA 
557380401328
MAYBANK
 
Pakej Meja (10 orang semeja) - RM1000
Pakej Kerusi - RM100
 
Sumbangan ikhlas juga amat dialu-alukan.
 
Mohon war-warkan kepada saudara-saudara dan rakan-rakan anda..
 
Semoga setiap sumbangan anda akan diberkati Allah SWT....aamiin 

__._,_.___
View attachments on the web

Posted by: Shazwani Amanullah <g_nature83@yahoo.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)

Check out the automatic photo album with 1 photo(s) from this topic.
poster2.jpg

" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment