Wednesday, November 12, 2014

Re: RG2014... Fw: Amanat dari Putrajaya kepada #JPJ

 

Nampak sgt selalu tak konsisten. Hari ckp tak boleh guna esok boleh. sama dgn cermin gelalp dahulu, hari ckp saman alih2 esok ckp tanggung, ni kes no plat pula

-------------------------------------------- On Wed, 12/11/14, '-:eSpAcE9808:-' rienacom@yahoo.com.sg [respeks_group] <respeks_group@yahoogroups.com> wrote: Subject: RG2014... Fw: Amanat dari Putrajaya kepada #JPJ To: respeks_group@yahoogroups.com Received: Wednesday, 12 November, 2014, 11:31 PM  Amanat dari Putrajaya sudah turun kepada #JPJ petang ini.... kedahlanie.info Posted by Kedah Lanie Bagaimana Nasib Mereka Yang Telah Disaman? telokbakong.blogspot kerabubersuara.blogspot Nasib la dengan undang-undang malaysia ni. Sekejap jalan sekejap tangguh. Buat dulu tak fikir nasib rakyat. Last sekali menteri jadi hero? Pppuihhh!

__._,_.___

Posted by: ayza zaiton <ayzamz2001@yahoo.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (2)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment