Tuesday, November 11, 2014

RG2014... Fw: Selangor Merealisasikan Pendidikan Percuma Buat Pelajarnya

 bloglist-malaysia.blogspot
tikaqbuloh.blogspot
 
Yang baik kita sokong. Satu permulaan yang baik daripada MB baru saudara Azmin Ali, walaupun sebagai langkah permulaan tahun 2015 menyediakan tabung biasiswa RM10 juta untuk ibu bapa pelajar yang perpendapatan rendah, ianya adalah satu usaha permulaan bagi memberi pendidikan percuma kepada rakyat Selangor.

Diharap negeri Pulai Pinang mahupun Kelantan boleh mengikut jejak langkah Kerajaan Negeri Selangor ini walaupun Kelantan dilihat tidak mempunyai hasil yang banyak.

Kalau kita nak harapkan kerajaan hari ini UMNO BN alamatnya tidak merasalah anak-anak hari ini. Bukan takat pendidikan percuma, malah para peminjam PTPTN juga sanggup di senarai hitamkan di dalam sistem maklumat CCRIS walaupun kita anak-anak muda hari ini pemangkin generasi yang akan datang. Resiko muflis belakang kira janji hutang pelajar selesai, hutang kroni buat-buat buta.

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment