Sunday, January 18, 2015

RG2014... File - Membina Folder ReSpeKs

 



File : Membina Folder ReSpeKs
Description : Cara untuk menerima e.mail ReSpeKs dalam folder khusus

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (230)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

RG2014... File - Memo Buat Sahabat

 



File : Memo Buat Sahabat
Description : Tatacara ber.email di ReSpeKs Group

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (182)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

RG2014... File - Apa Itu ReSpeKs

 



File : Apa Itu ReSpeKs
Description : Kenali ReSpeKs

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (174)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

Monday, January 12, 2015

RG2014... Fw: Syarat Baru Kemasukan Tingkatan 4 Aliran Sains 2015 [1 Attachment]

 



Syarat Baru Kemasukan Tingkatan 4 Aliran Sains 2015
 
Dilulus untuk paparan oleh
PenjualCendol

telokbakong.blogspot
tranungkite.net

 

Dipetik daripada Portal Rasmi KPM, berikut adalah surat siaran KPM memaklumkan kriteria syarat baru kemasukan murid ke Tingkatan 4 Aliran Sains bermula tahun 2015 yang berdasarkan keputusan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) untuk panduan ibu bapa dan pelajar semua.
Antara syarat-syarat baru atau kriteria kemasukan ke Tingkatan 4 Aliran Sains bermula 2015 adalah seperti berikut :-

  • Murid mendapat sekurang-kurangnya gred B dalam Sains dan Matematik dalam keputusan PT3 digalakkan mengikuti aliran sains
  • Murid yang mendapat gabungan gred A/C, B/C atau C/C dalam Sains dan Matematik, mendapat sekurang-kurangnya Band 4 dalam kedua-dua mata pelajaran tersebut serta berminat untuk belajar dalam aliran Sains berdasarkan Pentaksiran Psikometrik dibenarkan mengikuti aliran sains
  • Kes Khas : Murid yang mendapat gabungan gred A/D, B/D atau C/D dalam Sains dan Matematik, mendapat sekurang-kurangnya Band 4 dalam kedua-dua mata pelajaran tersebut serta berminat untuk belajar dalam aliran Sains berdasarkan Pentaksiran Psikometrik.
  • Murid yang dapat gred E dalam mana-mana matapelaran tidak layak masuk aliran Sains.
Berikut adalah surat siaran makluman Syarat Baru Kemasukan Tingkatan 4 Aliran Sains 2015 yang juga boleh dimuat turun di SINI

__._,_.___
View attachments on the web

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

RG2014... Fw: GUNA DUIT RAKYAT apa rakyat marhaen dapat ???

 



KAMU GUNA DUIT RAKYAT BERBILION2 RINGGIT untuk PERMATA apa yang rakyat marhaen dapat ???

telokbakong.blogspot 

wargamarhaen.blogspot

Posted & copy by RAKYAT MARHAEN

 

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

RG2014... Fw: Bantuan banjir dibuang di tepi jalan?

 



Bantuan banjir dibuang di tepi jalan?

bloglist-malaysia.blogspot.

wargamarhaen.blogspot 

Posted & copy by RAKYAT MARHAEN

Kalau nak bercerita tentang makanan yang tidak sampai kepada mangsa banjir, rasanya ramai mangsa yang dah bosan mendengarnya. Setiap hari pasti ada yang mengeluh di sana-sini kenapa tidak ada bekalan yang sampai kepada meteka sedangkan semua media tempatan melaporkan begitu banyak bantuan yang dihantar ke tempat kawasan banjir.

Tapi kenapa masih ramai yang tak dapat? Menarik untuk dipanjangkan, perkara yang boleh dikaitkan dengan agihan bantuan banjir ini sebenarnya lebih menjurus kepada sistem pengurusan yang ternyata tidak sistematik.

Ramai yang menyalahkan pihak pengurusan dan masalah ini kata mereka tidak akan berakhir selagi pihak pengurusan masih tidak mahu mencari jalan terbaik untuk memastikan bantuan orang ramai sampai kepada mereka yang berhak.

Sumbangan orang ramai masih terus dikutip dari semasa ke semasa hingga menjadi 'gunung' sumbangan termasuklah pakaian yang akhirnya tidak tahu hendak dicampak ke mana! Siapa yang sepatutnya bertanggungjawab menerima semua bantuan ini atau akhirnya akan menjadi milik seseorang untuk diagihkan kepada saudara maranya atau orang terdekat?

Bukan untuk menuduh mana-mana pihak tetapi apa yang dilihat dan diluahkan oleh mangsa-mangsa banjir adalah sesuatu yang memang tidak patut berlaku. Kata seorang mangsa yang dikenali sebagai Usman Wahid dari Manik Urai Kelantan, masalah makan tidak sampai satu hal yang telah pun menjadi buah mulut orang ramai tetapi apa yang dikesalkan, sumbangan pakaian yang dikutip daripada orang ramai hanya dicampak di tepi jalan tanpa menyerahkannya kepada mangsa banjir.

"Mungkin sudah terlalu banyak agaknya hasil kutipan pakaian daripada orang ramai tetapi tak perlulah campak di tepi jalan supaya diambil dan dipilih sendiri oleh mangsa banjir. "Ada caranya untuk menyampaikan bantuan pakaian tersebut dengan cara yang lebih berhemah kerana kami juga ada perasaan apalagi dalam keadaan yang dihimpit kesukaran sekarang ini. "Kalau tak tahu nak hantar ke mana, tak payah buat kutipan daripada orang ramai dengan menggunakan nama mangsa banjir sebab akhirnya akan terbuang begitu sahaja,".

Jelasnya, orang yang memberi sumbangan memang tidak pernah tahu apa sebenarnya yang berlaku tetapi pihak yang menjalankan amanah tersebut perlulah bersikap telus dan jujur. Adalanya kata Usman, sesekali, hatinya cukup hiba apabila diperlakukan bergitu oleh mereka yang menyampaikan bantuan orang ramai. "Itu baru bab pakaian yang terlalu banyak disumbangkan. Belum lagi makanan yang diteima sehingga tak muat setor di pusat pemindan banjir.

"Ada mangsa di pusat pemindahan kata sudah muak makan mi segera sebab terlalu banyak sedangkan pada masa sama, masih ramai lagi yang menangis nak makan mi segera seminggu sekali pun cukuplah. "Sampai bila masalah ini akan berakhir? Siapa yang boleh memantau agihan ini yang akhirnya menguntungkan satu pihak dalam mencari nama dan publisiti," ujarnya.

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

RG2014... Fw: Jualan kereta Honda lebih banyak dari Toyota

 



bloglist-malaysia.blogspot
pendapatanda.com
 
Antara kereta Honda berbanding kereta Toyota, secara keseluruhannya kereta apakah yang jumlah jualannya lebih tinggi. Apakah jualan kereta Honda atau kereta Toyota yang lebih tinggi?

Kalau kita bawa kereta jalan-jalan sekeliling Malaysia. Tak kira samada di pekan atau di bandar atau di kampung, kita hanya akan dapat melihat beberapa jenis kereta sahaja berada di jalan.

Kereta pertama yang paling banyak yang akan kita jumpa adalah kereta nasional buatan Malaysia. Ada dua jenis kereta Nasional Buatan Malaysia ini. Satu Proton dan satu lagi Perodua. Ini memang tak dapat dinafikan terlalu banyak bersepah-sepah atas jalan dan tepi jalan.

Kemudiannya kumpulan kereta kedua terbanyak yang sering kita lihat sudah tentu samada kereta Honda ataupun keret Toyota. Memang banyak sungguh kereta-kereta dari kedua-dua jenama jepun ini. Macam kereta lain tak ada kelas.

Jualan kereta Honda dan Toyota pada tahun 2014

Kalau nak tahu kereta mana yang paling banyak terjual, cukup sekadar melihat peratusan penguasaan pasaran yang dimiliki oleh semua kenderaan di negara kita.

Berdasarkan maklumat tahun 2014 berikut adalah penguasaan pasaran kenderaan berdasarkan 4 model terkenal yang saya cerita kat atas tadi.

  • Perodua menguasai pasaran sebanyak 33.1%
  • Proton menguasai pasaran sebanyak 20.1%
  • Honda menguasai pasaran sebanyak 13%
  • Toyota menguasai pasaran sebanyak 12.3%

Nampak jelas dan nyata bahawa kereta yang paling bnayak dijual kepada rakyat Malaysia pada tahun lepas adalah kereta buatan Perodua. Anda sendiri boleh rasakan jumlah kereta perodua memang ada banyak merata-rata di mana-mana saja.

Walaupun kereta Toyota nampak macam lebih banyak berbanding kereta Honda, tapi data menunjukkan bahawa kereta Honda mendahului Toyota dari segi jualan pada tahun lepas.

Ini disebabkan kejayaan jualan tinggi kereta City dan Jazz yang mendapat permintaan yang baik dari pembeli kereta Malaysia.

Jualan kereta bertambah banyak pada tahun 2015

Para penganalisis ekonomi kata kereta akan lebih banyak dijual pada tahun 2015 ini. Ertinya kalau tahun lepas jumlah keseluruhan kereta yang telah dijual adalah sebanyak 665,000 unit, maka sudah tentu jumlah jualan adalah lebih tinggi dari jumlah tersebut.

Menurut pakar ekonomi juga harga kereta akan berkurang berbanding tahun 2014. Pengurangannya dijangka dalam lingkungan 1% ke 3%. Cuma harga kereta dari kelas mewah saja yang akan naik iaitu sebanyak 1% ke 2%.

Jadi kalau nak beli kereta baru, sila dapatkan kereta jenis biasa dan bukan jenis premium yang mahal-mahal. Terbaik sekali adalah dengan mendapatkan kereta Perodua kerena terbukti lasak dan berkualiti walaupun bersaiz kecil.

Untuk beli kenderaan pacuan empat roda atau 4x4 pula, anda perlu buat pilihan yang betul berdasarkan keperluan. Samada nak pakai untuk mengebat atas jalan, atau nak cari makan buat kerja atau nak masuk hutan. Dapatkan maklumat ringkas perbandingan 4x4 di sini.

comments:

  1. tolong review proton bos..
    sarc... hehehhe

    1. Berdasarkan jualan nampaknya Proton kurang baik dari Perodua tapi lebih baik dari Honda... !

     
  2. Anonymous

    Salam banjir 1 Malaysia. Ini sekadar pendapat saya sahaja dan masih boleh dibahaskan. Hehehehe. Kereta keluaran negara mendapat pembelian yang tinggi kerana insentif dan skim mudah milik kereta negara.Tak bayar muka pun boleh dapat keta? Honda mencatatkan jualan tertinggi di Malaysia mengatasi Toyota.. Satu fakta baik berdasarkan nombor. Ini boleh diakui kerana citarasa rakyat Malaysia berlainan dengan rakyat negara lain. Biar pape asal bergaye...Ikut selera pemimpin Malaysia yang gemar berbelanja mewah kot. Kereta Honda cantik-cantik dan anggun di jalanraya dan juga ada insentif hingga RM5000. Ini adalah kecemerlangan strategi pemasaran Honda itu sendiri. Pada hal penyenggaraan keta Honda tinggi dari kereta lain. Boleh banding kosnya. Admin lebih arif dan ada data. Kat Malaysia ini,tabiat penduduknya lain dari negara lain iaitu semakin tinggi kos dan belanjanya, semakin bangga pemiliknya. Kalau pembeli muda, Honda menjadi pilihan pertama tetapi bagi umur 50an dan ke atas, toyota lebih menjadi kegemaran. Ini melalui pengalaman dan pemerhatian rutin dan bukan stastik kajian pengguna. Bagimana pun info admin sangat menarik untuk difikirkan

  3. mampu pakai produa saja
    honda atau toyota tu mahal

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

RG2014... Fw: PERTIKAI BINA KUIL DI PUTRAJAYA

 



WIRA PERKASA PERTIKAI BINA KUIL DI PUTRAJAYA

omakkau.blogspot 

Posted by OMAK KAU!!!!

 

PETALING JAYA : Wira PERKASA Malaysia yang merupakan sayap pemuda kepada PERKASA menentang keras langkah memberikan kebenaran membina kuil di Putrajaya.

Ketuanya, Irwan Fahmi Ideris berkata, tindakan pihak tertentu mendirikan kuil di Presint 20 juga dianggap tidak wajar dan mahukan penjelasan berhubung cadangan tersebut.

"Kami amat dukacita dengan berita yang diterima apabila kuil yang paling unik telah dibina dan akan siap tidak lama lagi.

"Siapa yang telah memberi kelulusan bagi projek ini? Begitu mudah menyerahkan tapak untuk membina kuil di situ. Mengapa mesti di Putrajaya? Kawasan itu majoriti dihuni oleh orang Melayu," katanya dalam kenyataannya hari ini.

Tegasnya, Menteri Wilayah Persekutuan dan Presiden Perbadanan Putrajaya (PPj) gagal dalam membuat keputusan perancangan perbandaran.

Irwan mendakwa, kebanyakan kuil yang dibina di seluruh negara kini amat mudah untuk mendapat kelulusan dan dibina bagai cendawan tumbuh selepas hujan.

"Ingat, Islam agama Persekutuan Malaysia. Jika kita buat permohonan untuk membina masjid ada sahaja alasan untuk meluluskannya. Tapi jika kuil, bina dahulu baru dapat kelulusan.

"Mana pergi integriti dalam melaksanakan tanggungjawab sebagai seorang Islam dan kakitangan kerajaan. Jangan kita jadi pengecut dan pak turut. Ikut sahaja apa yang diminta. Malulah kepada anak bangsa Melayu kerana kita mempunyai kuasa tapi kepimpinan yang layu dan lesu," tegasnya.

Beliau berkata, walaupun ia sekadar isu pembinaan kuil, pihaknya terhina dengan tindakan Menteri dan Presiden Ppj yang berbangsa Melayu telah meluluskan pembinaan kuil dengan mudah tanpa bertanya kepada penduduk di Putrajaya.

 

KUIL DI BINA DI PRESINT 20 ADALAH SEBAGAI GANTI KUIL-KUIL YANG DIROBOHKAN SEMASA PEMBINAAN PUTRAJAYA KATA KEMENTERIAN WILAYAH PERSEKUTUAN

omakkau.blogspot.

Posted by OMAK KAU!!!!

Semalam pihak Wira PERKASA iaitu sayap kepada Pertubuhan Pribumi Perkasa(PERKASA) telah mendesak pihak Menteri Wilayah Persekutuan dan Perbadanan Putrajaya tampil menjelaskan isu pembinaan kuil di kawasan Presint 20. Wira PERKASA telah menentang pembinaan kuil tersebut kerana beranggapan kawasan tersebut adalah majoriti didiami oleh orang melayu beragama Islam.

Untuk mengelak keadaan menjadi lebih teruk,Kementerian Wiayah Persekutuan melalui Bahagian Komunikasi Korporat telah mengeluarkan satu kenyataan media untuk menjawab dan menerangkan perkara ini.

Pembinaan Kuil Penganut Dewi Sri Maha Mariamman Devasthanam yang berkeluasan 1833.89 meter persegi yang dicadangkan di Presint 20, sebenarnya merupakan kuil penggantian kepada 15 buah kuil yang telah dirobohkan sebelum ini bagi memberi laluan kepada pembinaan Putrajaya.

Jadi kalau diikutkan dari penjelasan Kementerian Wilayah Persekutuan cadangan pembinaan sebuah kuil Hindu di Presint 20,Putrajaya tidak wajar dijadikan isu.

Sebelum wujudnya Putrajaya kawasan tersebut sebenarnya adalah ladang yang mempunyai banyak kuil dari kuil yang bersaiz kecil hinggalah kuil yang bersaiz besar.

Antara kuil hindu yang telah dirobohkan dahulu adalah Kuil Sri Maha Mariaman di Ladang Sidgelley Presint 14, Kuil Bukit Prang di Jalan B15, Ladang Prang Besar 2, Kuil Sri Durga Kaliaman Presint 20 serta kuil-kuil lain di Presint 7, 16, 15, 14, 13 dan Presint 11.

Selain itu dakwanaan yang menyatakan Menteri Wilayah Persekutuan dan Presiden Perbadanan Putrajaya (PPj) gagal membuat keputusan perancangan perbandaran dan banyak kuil dibina di seluruh negara kerana amat mudah mendapat kelulusan. Perkara ini juga adalah tidak tepat memandangkan kuil di Presint 20 tersebut sudah pun terkandung dalam Pelan Induk Putrajaya tahun 1997 lagi.

Selari dengan Perlembagaan Negara yang menjamin kebebasan amalan beragama, maka Putrajaya sebagai Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan turut merizabkan lot-lot tanah bagi tujuan pembinaan rumah-rumah ibadat termasuk kuil di Presint 20 yang baru sekarang mencetuskan kontroversi.

Selain itu, pembinaan Kuil Penganut Dewi Sri Maha Mariamman Devasthanamkuil ini juga sama sekali tidak menggunakan peruntukan kerajaan sama ada dari Kementerian Wilayah Persekutuan mahupun Perbadanan Putrajaya.

Tidak lama dulu bekas Presiden MIC Datuk Seri Samy Vellu memberitahu kuil yang hendak dibina di Presint 20 adalah yang paling unik di negara ini.

Kuil yang menelan belanja RM12 juta itu menggabungkan ciri dari utara dan selatan India serta mampu menampung sehingga 10,000 orang ketika perayaan.

Menurut Samy Vellu ia dapat memenuhi keperluan penganut Hindu di Putrajaya, Cyberjaya dan kawasan sekitarnya yang terus meningkat.

Pendapat admin sendiri Isu ini merupakan isu sensitif yang sepatutnya tidak dibincangkan di khalyak ramai kerana pasti akan ada pihak yang tidak berpuas hati kerana perkara ini menyentuh sensetiviti agama. Hal-hal yang berkaitan dengan sensetiviti beragama sepatutnya tidak disentuh demi menjaga keharmonian masyarakat berbilang kaum di negara kita.

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

Sunday, January 4, 2015

RG2014... File - Membina Folder ReSpeKs

 



File : Membina Folder ReSpeKs
Description : Cara untuk menerima e.mail ReSpeKs dalam folder khusus

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (229)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

RG2014... File - Apa Itu ReSpeKs

 



File : Apa Itu ReSpeKs
Description : Kenali ReSpeKs

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (173)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

RG2014... File - Memo Buat Sahabat

 



File : Memo Buat Sahabat
Description : Tatacara ber.email di ReSpeKs Group

__._,_.___
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (181)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___