Tuesday, May 31, 2011

Re: RG2011... perabot hotel terpakai

 

ada lagie rasanya.. perabot terpakai dr hotel seperti apa yg pendekarblogger kata tu...
sbb ari tu (ujung bln 5) lalu ada lagie..
skrg dh 1/6 nie x tahu laa ada lg ker x..



2011/5/31 newsfowarder™ <3@pendekarblogger.com>
bulan lepas aku tgk ada depa pasang khemah jualan prabot kat taman pauh(pmtg pauh),dekat uitm tu, sume kayu jati,dr hotel,cuba la g tgk kalo ade lagi,bnyk prabot,tp aku tak beli,tgk harga mcm mahal jer,tp member kate mmg mahal sikit sbb kayu kayan tu bermutu tinggi.

kalo dari megamall tu,terus ja menghala ke uitm,dekat restoran nasi kandar sebelah petrol pump tu masuk kiri.


On 5/31/2011 12:14 PM, zura aisyah wrote:
 
salam tuan mod...

nk tnye kawan2 ade x y tau kat mana leh beli perabot hotel terpakai?tak pn barangan perabot jati secondhand?klw leh area utara la yea...sbb sy dok kt utara...la ni nk pndah umah baru so nk cari le perabot2 y secondhand manatau kot2 kawan2 leh tlg kan....
thnks kawan2 atas bantuan yea ;)

--



-----------------------------------------#########-----------------------------------------
--------------------------------------Mail Forwarder-------------------------------------
Formerly Known As Tai_Ci_Master.
Visit:
WWW.PENDEKARBLOGGER .COM
WWW.GELANGMANIKWANI TA.BLOGSPOT. COM (New)
WWW.HARUNYAHYA .COM
join  : malaysianews- subscribe@ yahoogroups.com
         : malaysianews+subscribe@ googlegroups.com

-Whomsoever ALLAH guides, none can lead astray and whomsoever He send astray, none can guide.




--

Saga Club Malaysia [SCM] = www.SagaClubMalaysia.com
Makanan kesihatan & peluang business  = http://MyNoni.webs.com/
Blog = http://SagaGallery.blogspot.com
------------------------------------------------
AcAi Azfar Inc.
©2011 All Right Reserved
SagaClubMalaysia.com
-------------------------------------------------

__._,_.___
Recent Activity:
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.

.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment

Post a Comment