Monday, October 3, 2011

Re: RG2011... Kereta Mewah Artis-Artis Malaysia

 

Tu luar negeri bang.. Merce BMW pun jadi teksi.. Dah depa mampu pakai, biar le..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

-----Original Message-----
From: Arif Hafizam Hmzah <harif802@yahoo.com>
Sender: respeks_group@yahoogroups.com
Date: Sun, 2 Oct 2011 20:26:41
To: respeks_group@yahoogroups.com<respeks_group@yahoogroups.com>
Reply-To: respeks_group@yahoogroups.com
Subject: Re: RG2011... Kereta Mewah Artis-Artis Malaysia

Kat malaysia semua nya grand di mata orang tapi kalau di luar negeri kereta2 ni semua jual timbang kati jer.Umpama Alphard tu,kat sini ratus2 ribu kalau di Australia kereta ni hanya di guna untuk bawa surat khabar dan untuk jual roti.


________________________________
From:
To: zzxmelayucyber <melayucyber@yahoogroups.com>
Sent: Sunday, October 2, 2011 11:41 PM
Subject: RG2011... Kereta Mewah Artis-Artis Malaysia


 

__._,_.___
Recent Activity:
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.

MARKETPLACE

Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.

.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment

Post a Comment