Wednesday, June 4, 2014

RG2011... Fw: Pesawat MAS dilanggar kenderaan bagasi

 Ooops! Pesawat B737-800 MAS dilanggar kereta lagi...

telokbakong.blogspot
darisungaiderhaka.blogspot.
 
Apalah yang tak kena dengan dengan Sistem Penerbangan Malaysia ni.. baru bulan lepas kena kena langgar dengan Perodua Viva, bulan ini kena langgar lagi..

Bulan lepas Malaysia Airlines (MAS) terpaksa menjadualkan semula waktu penerbangan MH740/741 selepas bahagian perut pesawat berkenaan dilanggar sebuah kenderaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) hari ini.

Pesawat B737-800 itu yang pada asalnya dijadual berlepas ke Yangon (Penerbangan MH740) pada 10:05 pagi, tetapi berikutan kejadian itu, penumpang dipindahkan ke sebuah pesawat lain yang berlepas pada 10:45 pagi hari sama.. kalau dah lupa laporannya sila baca di SINI

Semalam pula The Sun melaporkan sebuah pesawat Malaysia Airlines (MAS) dilanggar kenderaan bagasi di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

Menurut laporan The Sun, pelanggaran itu menyebabkan pesawat B737-800 mengalami kerosakan serius di bahagian bawah badan kapal terbang.

SHAH ALAM – Satu lagi insiden membabitkan pesawat Malaysia Airlines (MAS) dilanggar sebuah kenderaan bagasi di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), semalam.  
Menurut laporan The Sun, pelanggaran itu menyebabkan pesawat B737-800 mengalami kerosakan serius di bahagian bawah badan kapal terbang.  
Dalam pada itu, pihak MAS yang turut mengesahkan kejadian tersebut. MAS turut berkata, insiden turut mengakibatkan kerosakan pada fiuslaj pesawat.  
Menurut MAS lagi, pihaknya sedang menjalankan siasatan terperinci berhubung insiden berkenaan.

"Buat masa ini, pemandu kenderaan bagasi tersebut digantung kerja sementara siasatan bagi mengetahui punca sebenar kejadian.  
"Kesemua penumpang yang dijadualkan menaiki pesawat tersebut telah dipindahkan ke pesawat lain untuk meneruskan penerbangan mereka," katanya dalam sebuah kenyataan lapor Sinar Harian
Comments

JIHA-DISC · 

sabotaj pada tahap cadbury.....kesatuan atau org perseorangan yg meminta ahmad jauhari meletakkan jawatan...dia akur ke ?
 
musa · 
Cite mr bean semua dh jd realiti dlm malaysia, sy cadangkan filem mr bean diharamkan mcm babi jugak kahkahkah...
 
Waklu · 
hgpa la babi babi tue...lanjiao...
 
Aku Dah Peduli · 
Menurut Tok Moh 1M'sia : Alamat MAS nak melingkup. Tapi takper, tikar terbang tok moh ada sebagai alternatif. kahkahkahkah
 
 

Pesawat MAS dilanggar ...?

telokbakong.blogspot
siyasahsyariyah.blogspot

Pesawat MAS dilanggar ...?
Aaaaauuuuuu ...?
 
 
 
----- Original Message -----
 
Sent: Thursday, May 15, 2014 11:32 PM
Subject: Fw: PERODUA VIVA REMPUH PESAWAT MAS DI KLIA.

 

KERETA PERODUA VIVA REMPUH PESAWAT MAS DI KLIA.

batuvskayu.blogspot
omakkau.blogspot.
 
 

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment