Sunday, June 8, 2014

RG2011... MASALAH UTK MEMBELI LORI

 

Salam rakyat jelata respek:) disini saya ingin bertanya dan meminta pendapat dengan hal berkaitan pembelian lori. Saya memang sedang mencari sebuah lori untuk memulakan perniagaan saya sendiri. Tapi masalah sekarang ni, saya tak dapat beli lori sebab syarat untuk mendapatkan lori adalah kena ada ssm atau lesen perniagaan lebih dari setahun (bagi yang ingin membeli lori secara hutang dan byr bulanan). Jadi angan2 saya ni terbantut sampai kat sini je la...nak beli cash mmg xmampu. Saya akan mendaftar perniagaan saya hujung bulan ni.. saya ingat lepas daftar trus sy nak booking sebiji lori.. jadi saya nak mintak pendapat pada anda semua ape yg patut sy lakukan dan  ada cara lain x utk sy beli lori ni?

__._,_.___

Posted by: Uzumaki Naruto <kerusi83@gmail.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment