Monday, June 6, 2011

Re: RG2011... INGIN TAHU CARA LINK MESEJ HP..............

 

kalu maxis boleh la buat...
 
cuma kena msg dr hp org yg kita nk copy msg tu...
 
taip CR MENU hantar ke 21000.
 
pas tu ikut directoin ja..
 

 
2011/6/3 Roslan Omar <roslan@saj.com.my>
 



Hairi....kita ada Allah...yakin kepada Nya...saya faham ape yang kamu rasa..
-----Original Message-----
From: respeks_group@yahoogroups.com [mailto:respeks_group@yahoogroups.com]On Behalf Of hairy harmoni
Sent: Wednesday, June 01, 2011 5:21 PM
To: respeks_group@yahoogroups.com
Subject: Re: RG2011... INGIN TAHU CARA LINK MESEJ HP..............

 

maaflah..saya lakukan ini utk melihat kejujuran yg brgelah istri..nk tau janji yg dia buat memang ditepati..tu je..saya saya xsalah utk semua tu..


From: Nur Izah <fitrah_nurizah@yahoo.com>
To: "respeks_group@yahoogroups.com" <respeks_group@yahoogroups.com>
Sent: Wednesday, 1 June 2011 16:36:01
Subject: Re: RG2011... INGIN TAHU CARA LINK MESEJ HP..............

 

x payah lah nak mencuri2 nak baca msg org tu..terus je minta izin kat org tu...tak de lah berdosa besar sgt..
klu tak pun kongsi je hphone sama2 jimat sikit.
 
From: kamal zaman <kamalzaman@gmail.com>
To: respeks_group@yahoogroups.com
Sent: Wednesday, 1 June 2011 2:02 PM
Subject: Re: RG2011... INGIN TAHU CARA LINK MESEJ HP..............
 
mencuri ikut hudud..dinegeri dongeng berdongeng..
potong tangan..

kalau curi dengar..
potong telinga

kalau curi baca..
paling berat..
kerat mulut..
cungkil biji mata

ko nak ke macam tu..

moral of the story..
jangan buat..key
2011/6/1 lah68 ripen <lah68_ripen@yahoo.com.sg>
 
Hehehee.. ko nak curi msg sapa ni... awek ko ker? atauu Isteri ko? atau Kekawan ko? atau adik-beradik ko? manalah tahu ko ni abang yang sulung pastu adik-adik semua pompuan..hehehee....

From: hairy harmoni <ryly69@yahoo.com.my>
To: respeks_group@yahoogroups.com
Sent: Wednesday, 1 June 2011 08:46:06
Subject: Re: RG2011... INGIN TAHU CARA LINK MESEJ HP..............
 

Assalammualaikum...
 
Kepada rakan2 group..ada tak sesiapa yg tahu cara bagaimana nak curi mesej dari hp lain dan terus msuk ke hp kita..??maksudnya bila mesej masuk ke hp A secara outomatik ia masuk ke hp kita sekali.. 
 
 
 


__._,_.___
Recent Activity:
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.

.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment

Post a Comment