Sunday, October 19, 2014

Re: RG2014... Pelajar Politeknik Nyaris Dijual Di Thailand

 

Di faham kan dari bberapa sumber gadis terlibat buat lapuran palsu ,untuk menutupi assigment nya yang tak siap lagi dan merekacipta bahawa dia diculik...sekian

2014-10-19 19:24 GMT+08:00 Zack ayohngohh@yahoo.com [respeks_group] <respeks_group@yahoogroups.com>:
 

Pelajar tu tipu tension x dpt ikuti pelajaran mereka2 citer.

Sent by Takluk Jagat

On 18 Okt 2014, at 23:11, Pendekar Bloggerz pendekarbloggerz@gmail.com [respeks_group] <respeks_group@yahoogroups.com> wrote:

 

Pelajar Politeknik Nyaris Dijual Di Thailand


Pelajat dijual

Dungun – Seorang pelajar perempuan di sebuah politeknik di Pasir Gudang, Johor terpaksa menempuh detik mencemaskan apabila nyaris menjadi mangsa sindiket pemerdagangan manusia di Thailand.

Mangsa yang berusia 20 tahun itu bagaimanapun berjaya meloloskan diri dengan bertindak nekad terjun daripada lori yang dinaiki dalam kejadian di Jalan Batu 48 dekat sini pagi ini sebelum diselamatkan orang awam.

Selain mangsa, tujuh kanak-kanak dipercayai Cina, India dan Melayu turut berada di bahagian belakang lori yang ditutup kanvas itu.

p/s: mcm mana ni? nmpk mcm hari2 polis buat block..tak ckp polis,jpj lagi..trafik lagi..tapi kalo asik nak cari saman cermin gelap saja buat apa..penjenayah yg sebenar terlepas..


__._,_.___

Posted by: Muhamad Radzi Abu Bakar <razhas58@gmail.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (3)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment