Thursday, October 16, 2014

RG2014... Fw: Bagaimana Mahu Tahu Jantina Baby Dalam Perut

 Bagaimana Mahu Tahu Jantina Baby Dalam Perut

bloglist-malaysia.blogspot
pariajalanan.blogspot

Penyebab jantina lelaki : 
Berpunca daripada air mani lelaki. Jumlah air mani yang banyak. Pengaliran air mani dari sebelah kanan. Air mani di sebelah kanan lebih panas Air mani yang berpunca daripada buah pinggang sebelah kanan Mudah berlaku jika daripada air mani lelaki yang muda, bukan remaja atau tua. Air mani datang dari sebelah kanan lelaki dan menuju ke arah sebelah kanan wanita.
 
Penyebab jantina perempuan : 
Air mani sebelah kiri lelaki menuju ke sebelah kiri wanita. 
 
Tanda-tanda anak lelaki : 
Darah wanita yang mengandung anak lelaki lebih panas berbanding mengandung anak perempuan. Mempunyai warna kulit yang lebih elok. Lebih banyak pergerakan. Keadaan kulit yang lebih bersih. Nafsu makan yang lebih betul. Gejala tubuh yang lebih terkawal. Terasa berat di bahagian kanan tubuh.
 
Janin lelaki akan mula bergerak dari arah kanan.Air susu seperti raksa (merkuri) jika dititis di atas cermin dan dipancarkan ke arah matahari. Puting susu akan membesar kemerah-merahan. Salur-salur darah pada kaki ibu mengandung berwarna merah, bukannya hitam. Denyutan nadi pada kaki kanan ibu mengandung berkeadaan lebih kuat dan penuh (dengan darah).
 
Wanita mengandung akan memulakan pergerakannya dengan kaki kanan terlebih dahulu. Ketika bangun, wanita mengandung bergantung kepada tangan kanannya. Pergerakan mata kanan wanita mengandung lebih ringan dan cepat. Janin lelaki akan mula bergerak selepas tiga bulan. Air liur wanita mengandung menjadi manis. Nifas selama 25 hingga 30 hari. Perubahan warna puting susu payudara berlaku dari sebelah kanan. Air susu akan mula keluar dari sebelah kanan. Air susu tersebut bersifat tebal dan lekit.
 
Tanda-tanda anak perempuan : 
Janin perempuan akan mula bergerak selepas empat bulan. Air liur wanita mengandung menjadi pahit. Nifas selama 35 hingga 40 hari.
 

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment