Sunday, October 12, 2014

RG2014... Fw: SATU INDIVIDU DUA NAMA, DUA PEKERJAAN DAN DUA UMUR YANG BERBEZA.

 EDISI KANTOI !!! ... SATU INDIVIDU DUA NAMA, DUA PEKERJAAN DAN DUA UMUR YANG BERBEZA.

omakkau.blogspot

Punyalah terdesak nak buat kerja membodek sampai sanggup buat kerja menipu dengan memberi gambaran kononnya 2 dua individu berlainan memberikan respon yang cukup positif dengan pengumuman bonus setengah bulan atau RM500 untuk setiap kakitangan awam dalam pembentangan bajet 2015 Jumaat lalu.

Dengan menggunakan foto yang sama tetapi diberi nama lain .. seorang diberi nama Ahmad Khairul Affandy A Anuar berumur 33 tahun bekerja sebagai Pengurus Operasi dengan memberi respon " Sudah tentulah langkah ini dapat meringankan bebanan. Saya dapat merangka semula perbelanjaan isi rumah "

Nama satu lagi ialah sebagai Muhammad Ariff Jusoh, berumur 28 tahun seorang kakitangan awam membuat kenyataan berbunyi " Alhamdulillah saya berharap bonus ini sedikit sebanyak dapat membantu saya menampung perbelanjaan harian "

Apakah media arus perdana sudah tidak ada cara lain untuk membuat kerja membodek ini?????

KEBENARAN ITU PAHIT .. KEADILAN ITU PERIT ... PERJUANGAN ITU SAKIT... RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH .. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DI TOLAK.

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment