Sunday, September 7, 2014

RG2011... Fw: Ngeri! Kes Langgar Lari

  WXB4557 - Ngeri! Kes Langgar Lari Serupa Macam Langgar Kucing
Ngeri! Kes Langgar Lari Serupa Macam Langgar Kucing - Assalamualaikum, kes langgar lari oleh seorang pemuda berbangsa Cina, Pang Nyet Huat selepas mereka cek rekod pendaftaran kereta Myvi 1.3EZ yang bernombor WXB4557. Kejadian ini berlaku di Simpang Pulai, Perak. Mangsa yang dilanggar lari tersebut adalah Aidiel Azhar. Al-Fatihah.


Butiran lengkap juga dah dapat untuk mengesan si pelanggar lari. Pang Nyet Huat bernombor kad pengenalan 820618015081 beralamat di D 30-A, Kangkar Pulai, 81110 Johor Bahru, Johor. Beliau memiliki sebuah Perodua Myvi 1.3 EZ yang bernombor plet WXB4557.

Berbeza mengikut Daily Traffic Report, Kemalangan langgar lari lewat malam tadi melibatkan sebuah motorsikal dan kereta jenis Perodua Myvi WXB 4557 di Pulai Jaya, laluan dari Skudai ke Pontian,Johor.Penunggang mengalami kecederaan parah dan maut di tempat kejadian. Tempat tu tak penting , yang penting pelanggar lari tu orang yang sama. sekian.
__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment