Wednesday, September 10, 2014

RG2011... Fw: Daulah Islamiyah Meminta Masyarakat Untuk Membakar Rokok

 Allahu Akbar...Daulah Islamiyah Meminta Masyarakat Untuk Membakar Rokok

AL-KHOIR, KHILAFAH ISLAMIYAHDaulah Islamiyah melalui pejabat berita wilayah Al-Khoir melakukan aksi bakar semua rokok yang beredar di masyarakat Daulah Islam.
Daulah Islamiyah meminta kepada masyarakat yang berdagang, agar mengganti barang dagangan mereka yang haram dengan produk halal. Daulah Islamiyah juga melarang kilang rokok beroperasi di wilayah kekuasaannya. Hal ini dilakukan agar masyarakat memperhatikan halal dan haram dan juga kesehatan masyarakat.
Di wilayah-wilayah selain Al-Khoir, seperti Raqqa, Aleppo, Ninawa, Al Anbar, dan lain-lain juga dikempenkan untuk tidak memakan atau memakai barang haram bagi masyarakat.
Bahkan Division Keamanan sering berkeliling untuk berpatroli memantau masyarakat Daulah Islamiyah, Seperti jika ada wanita yang memakai jilbab terlalu tipis dan tidak menutup aurat secara sempurna maka akan ditegur oleh pihak keamanan Daulah Islamiyah, memajang lukisan-lukisan manusia di toko-toko mereka maka akan ditegur oleh pihak keamanan Daulah Islamiyah.
Berikut ini kegiatan masyarakat Daulah Islamiyah yang membakar Rokok besar-besaran : lagi gambar

 
 
 
 
 
 

 

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment