Wednesday, July 2, 2014

RG2011... Fw: Keadaan tanah runtuh di Kuala Lumpur

  

Keadaan tanah runtuh di Kuala Lumpur

kedahlanie.info
 
PETALING JAYA: Perkhidmatan KL Monorail dari Stesen Hang Tuah ke Stesen Imbi dihentikan sementara berikutan keretakan tanah berdekatan tiang monorel di persimpangan empat lampu isyarat di Jalan Imbi, Kuala Lumpur pada pagi Rabu.

Terowong bawah tanah yang masih dalam pembinaan runtuh manakala laluan di Jalan Imbi jerlus pada kira-kira pukul 10.40 pagi.

Pasukan bomba dan penyelamat sedang membuat pemeriksaan di kawasan berkenaan.

Menurut laporan Bernama, jurucakap Polis Trafik Kuala Lumpur memberitahu bahawa keadaan trafik di kawasan tanah mendap di persimpangan empat lampu isyarat di Jalan Imbi terkawal.


 
Kala bumi mula berbicara.. ia tidak mengenali sesiapa lagi kecuali Rabbnya.. agar manusia mengerti, betapa alam ini masih ada pencipta.. bukan lagi di China, dan bukan lagi di luar negara, hanya di jalan hang Tuah sahaja.. sudah cukup untuk mencelikkan mata, bagi mereka yang masih lena.. apakah kalian menunggu saat ia menerpa dihadapan mata?.. belajarlah dari kesilapan dosa...agar kita kembali bertuhankan Allah yg esa..

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment