Thursday, October 23, 2014

RG2014... Fw: PENDUDUK TEMPATAN MASIH TIDAK MAMPU BELI HARTANAH

  

"Antara projek perumahan mampu milik sekitar Lembah Klang yang dibangunkan oleh pihak-pihak tertentu."

Begitulah ayat megah bangga yang amat sangat macai admin laman sosial Friends of BN - Barisan Nasional memberitahu satu dunia betapa banyak projek rumah mampu milik sedang dilaksanakan oleh beberapa pemaju sekitar Lembah Klang dan Seremban dibawah pemerintahan UMNO/BN.

Tidak diketahui sama ada dia berniat nak perli atau membodek UMNO/BN.

Kalau membodek adakah rumah berharga hampir setengah juta dikira rumah mampu milik? .. Kategori rakyat mana yang mampu memilikinya?

Atau macai ini cuba nak sindir dan perli kerajaan UMNO/BN projek perumahan mampu milik ini akan bertukar menjadi mampu lihat dan mampu berangan-angan sahaja.

Kalau ditanya Omak, Omak lebih mempercayai ianya cuba menyindir UMNO/BN kerana gagal menyediakan perumahan yang mampu dimilik rakyat berpendapatan sederhana apatah lagi yang berpendapatan rendah... Tidak tahulah kalau pemberian BR1M nanti, duit itu boleh untuk bayar wang pendahuluan membeli rumah-rumah "mampu miliki' ini?????

Harap-harap janganlah pihak media akan membuat iklan bentuk propaganda yang penerima BR1M sudah hidup selesa dan kini mampu membeli rumah berharga setengah juta ringgit pula???

KEBENARAN ITU PAHIT .. KEADILAN ITU PERIT ... PERJUANGAN ITU SAKIT... RAKYAT BENCI KEZALIMAN, PENIPUAN DAN FITNAH .. PEMIMPIN YANG BONGKAK, SOMBONG DAN ANGKUH AKAN DI TOLAK.
 

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment