Wednesday, October 1, 2014

RG2014... Fw: JUMPA CACING DALAM SARDIN?

 
Bayangkan jika anda terjumpa bendasing dalam tin sardin anda.. Lagi-lagi kalau bendasing tu menyerupai makhluk-makhluk yang menggelikan.. Tak lama dulu juga tersebar isu yang kononnya sesetengah sardin mengandungin lendir siput babi dan cacing. Tetapi isu tersebut senyap begitu sahaja.

Baru-baru ini, seorang rakan kepada admin laman Facebook
 Penang Kini meminta admin page tersebut untuk memuat naik gambar satu tin sardin yang baru tapi mengandungi objek menyerupai cacing didalamnya!


Tak tahulah benar atau tak dakwaan tersebut tapi yang pasti penemuan ini sesuatu yang menjijikkan.

Jika benar dakwaan ini, rasanya pengilang jenama sardin ni patut dihukum keras! Mana taknya, jenama sardin ni dah diedarkan ke serata Malaysia.

Selain itu, menurut satu komen, kilang pembuat sardin ni tersebut sememangnnya kotor.Harap pihak berwajib dapat meneliti perkara ini. Jenama sardin tersebut sudah terpampang di dalam gambar. Kepada pengguna mungkin anda boleh berhenti makan sardin jenama ini buat seketika sehingga perkara ini disahkan. 
 

__._,_.___

Posted by: "-:eSpAcE9808:-" <rienacom@yahoo.com.sg>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (1)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment