Thursday, December 4, 2014

Re: RG2014... Murtabak Syifa Pun Ada...

 

ada jugak ke murtabak dengan ayat2 Quran....
 
hadith mana or ayat Quran mana di ikut nie?
 

 
2014-12-04 11:15 GMT+08:00 Siti Jamsiah Man s_jamsiah@yahoo.com [respeks_group] <respeks_group@yahoogroups.com>:
 

mcm menarik jaa murtabak syifa.. 

kat KL .. stokis kat mana???? On Wednesday, 3 December 2014, 21:01, "Pendekar Bloggerz pendekarbloggerz@gmail.com [respeks_group]" <respeks_group@yahoogroups.com> wrote:


 
Shamsul Shah AGhaffur Murtabak's photo.
Shamsul Shah AGhaffur Murtabak's photo.
Kaedah Syifa - A.Ghaffur Murtabak
----------------------------

Bukan sekadar Murtabak biasa tetapi ia diperdengarkan bacaan al-quran spt Surah Yasin, Surah al Mulk, Surah Waqiah + beberapa surah pendek spt al Ghashiyah... ditutup dengan Surah Baqarah.....

In shaa Allah akan kami teruskan terapi ini agar kita sama2 beroleh barakah drpd al quran... semoga makanan yg kami sediakan ini menjadi penawar kpd anda yg memakannya.

Alhamdulillah kami berjaya melepasi satu lagi halangan besar dalam bisnes A.Ghaffur Murtabak dengan doa drpd kawan2 dan pelanggan... Syukur yg tak terucap dgn kata2 selain drpd Alhamdulillah..

Rasalah murtabak 100 tahun kami yg telah kami perelokkan rempah ratusnya dgn usaha yg berterusan agar quality rempah sentiasa terpelihara . Bukan senang nak mendapatkan rempah yg terbaik kerana kami pernah diuji dalam memahami rempah ratus kami...


p/s: aku nak jual hp..hp lenovo syifa la kirenye..pasai hari2 aku perdengarkan hp tu ngan mp3 alip ba ta...harge die pun kene lain la sikit dari pasaran pasai die bijak mendengar alip ba ta...sape pakai hp ni dijamin tidak didekati hantu saitan dan selamat rumahtangge.__._,_.___

Posted by: Judge <hairulndt@gmail.com>
Reply via web post Reply to sender Reply to group Start a New Topic Messages in this topic (3)
&quot; Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/&quot;

&quot; Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net&quot;

&quot; Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam&quot;

&quot; Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/&quot;

&quot; Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.com&quot;

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.


.

__,_._,___

No comments:

Post a Comment